Латекс цветове Vivechrom

Колекция латекс цветове Harmony

Намерете вдъхновение за боядисване на стените с цветовете на Vivechrom. Предлагаме Ви богати цветови палитри за интериорни бои и миещ се латекс. Открийте цветовете, които подхождат най-добре на обзавеждането, цвета на мебелите, килимите и цветовете на завесите и пода.

Чрез цветовете в дома можете да изразите вашата индивидуалност, като тоновете, които ще изберете влияят на настроението.  Цветовете за стени на боите и латексите Vivechrom са подходящи за всяка стая: спалня, хол, детска стая или кухня. 

С цветната ни палитра можете да имате стени в желания цвят, който да отговаря на дизайна на жилището. Независимо дали искате стени в топлата или студената гама, при нас можете да тонирате боята във всеки цвят.

Избрани цветове за боядисване  

Все още не сте избрали цвят за стените ?

Вижте палитрата с цветове за латекс на Vivechrom Гърция

Цветно студио

Намери вдъхновение, съвети и палитра от цветове за следващото ти боядисване

Цветно студио

Намери вдъхновение, съвети и палитра от цветове за следващото ти боядисване

Комбинирайте латекса с акцент декоративна мазилка

Пясъчна перлена мазилка Sharki Loggia Италия

Декоративната перлена мазилка Sharki LOGGIA е с изключителен ефект на пясъчни дюни и сахара. Съчетава метален ефект на злато или сребро със ситен или едър ефект на пясък. 

Венецианска мазилка Marmorino Loggia Италия

Венецианска мазилка Marmorino е класическа италианска мазилка. Наподобява ефекта на естествен мрамор. Придава елегантна и изискана визия на дома, офиса или общите части.

Декоративна мазилка Montenapoleone Loggia Италия

Декоративната мазилка Montenapoleone пресъздава индустриален стил на стената. Сребърния ефект и перлите са подходящи за интериори с модерна визия: хотели, ресторанти, офиси и др.

Галерия с цветни идеи

Съвети: Как да боядисаме сами... 

БЕЗПЛАТНА цветна консултация в нашите магазини