Галерия с идеи за цветове за боядисване

Всяко помещение в дома носи своята емоция.

Чрез избора на най- подходящия нюанс и комбинация на цветове латекс, може да изразите и преоткриете себе си. Вижте нашите вдъхновяващи предложения и идеи за боядисването на дома. Изберете вашия цвят и дайте воля на въображението си!

Нашата цветна галерия ще ви помогне как да комбинирате цветовете и с какъв цвят да боядисате всяко помещение.

Цветове за бебешка стая

Стаята на безсънни нощи и бебешки плач. За добър и спокоен сън на бебето е препоръчителна спокойната цветна палитра. Без значение дали стаята е за момче или момиче, препоръчваме меки пастелни цветове на латекса. За стаята на бебето изберете екологична боя с ниско съдържание VOC.

Цветове за хол

Всекидневната е мястото за релаксиране, срещи с приятели и любими филми. Възползвай се от нашите идеи и избери подходящ цвят за хола. Вдъхнови се от предложенията ни за цветове на хола и цветови комбинации. Препоръчваме пастелни, успокояващи и меки цветове на боята.

Цветове за детска стая

Търсиш идеи за съчетания на цветове латекс за детска стая? Избора на латекс и цвят за детската стая винаги е най- интересното от ремонта. Ярките цветове са чудесен избор за непокорните тийнейджъри. Най- добрият избор за боя на детската стая е боя, която може много лесно да се мие

Цветове за спалня

Търсиш идеи за комбинация на цветове латекс за спалнята? Романтична или модерна, наслади се на спалнята с помощта на цветовете. Независимо дали предпочиташ светли или тъмни нюанси за твоите стени, избери за спалнята цвят, който те отпуска и ти помага да си почиваш.

Цветове за кухня

Търсите идеалните цветове латекс за кухнята? Тя е едно от най- натоварените помещения в дома. Изберете цветова комбинация, която ще създава емоция и ще допринася за вкуса на ястията. За безпроблемното „дишане“ на стените и за да предотвратите появата на мухъл, боядисайте с антибактериална боя в топъл цвят

Цветове за коридор

Търсиш идеи за съчетания на цветове латекс за коридор? Първото място в дома, което всеки гост вижда. Направете го впечатляващо и уютно, като заложите на цвета. В същото време изберете здрава и износоустойчива боя, която можете да миете лесно. Коридора е едно от местата, което най- много се замърсява.

Цветове за трапезария

Как да съчетаеш най-добре цветовете в трапезарията? Мястото, където семейството е заедно и споделя. Времето за хранене е най- важният и жизнерадостен момент от деня. Изберете пастелен цвят, който създава атмосфера за разговори около масата. 

Цветове за баня

Ако искате да постигнете ефект в банята без плочки, боядисайте я с красив и модерен цвят латекс, който едновременно е устойчив на силна влага. Препоръяваме латекс с антибактериална ( фунгицидна) добавка предотвратяваща появата на мухъл.