Цветно студио

Вдъхновение, съвети и палитри с цветове за боядисването с латекс

Цветът на 2020: Tranquil Dawn

Тенденции при комбинацията на цветове латекс

Представяме цвят 2020 на Vivechrom. Комбинация на избрани цветове от нашата цветна палитра с екологични и миещи се бои. Вдъхновете се от цветовите тенденции и палитри за да промените излъчването на стените и атмосферата у дома.

Как да изберем подходящ цвят за спалнята?

Изберете цвета за стените на спалнята според това, какво излъчване искате да и придадете. Открийте вдъхновения за комбинация на цветове латекс, които помагат за релаксация, спокоен сън или бурни нощи. 

Как да придадем луксозен вид на спалнята чрез цвят

За драматичен вид на спалнята боядисайте с дълбок и наситен цвят. Тъмните цветови нюанси създават уютна и интимна атмосфера с луксозна визия. 

7 най- търсени цветове за спалня

Тези цветови предложени са лесно приложими и лесно се комбинират с различни цветове на мебели и аксесоари. Доста често са предпочитани и от интериорните дизайнери.

Идеи за боядисване с латекс на хола в сив цвят

Сивото е универсален цвят, за модерна визия на дома. Позволява лесно да комбинирате цвета на латекса по стените с аксесоари и мебели. Сивите тонове на стените  създават различен стил с всеки комбиниран нюанс боя.

Как чрез цвят да създадем топлина и уют в хола

Изберете дълбоки, наситени цветове за хола, за да създадете усещане за уют и топлина. Тъмните нюанси действат успокояващо след дълъг работен ден.

5 идеи за постигане на свежест и хармония в хола

За всеки от нас дома е мястото, където търсим спокойствие и баланс. Чрез няколко малки трика в интериора по време на ремонта ще можем да постигнем едно по- хармонично, свежо и уютно местенце. 

Галерия идеи за цветове

Цвета носи настроение. Всяка стая има своето излъчване и особени характеристики. Галерията ни с цветови съчетания ще ви помогне да получите вдъхновение. Вижте какви цветови съчетания да използвате във всяко помещение.

Идеи за цветове за спалнята

Търсиш идеи за комбинация на цветове латекс за спалнята? Романтична или модерна, наслади се на спалнята с помощта на цветовете. 

Идеи за цветове за хола

Всекидневната е мястото за релаксиране, срещи с приятели и любими филми. Възползвай се от нашите идеи и избери подходящ цвят за хола.

Цветен блог- полезни статии и идеи

Това е мястото, където ще откриете нашите размисли относно наситеност на цвета, нюанси, акценти и идеи за съчетания. Разберете кой цвят ще подхожда най- добре на характера и зодията ви

Цветове популярни с имената си