6 идеи за постигане на свежест и хармония в хола

Ето няколко идеи и трикове за по светъл и хармоничен хол или всекдневна. Независими дали изграждате изцяло хола или го освежавате и пребоядисвате. Ако искате да постигнете едно по-уютно и светло място е хубаво да заложите на тези трикчета. 

За всеки от нас дома е мястото, където търсим спокойствие и баланс. Чрез няколко малки трика приложени в интериора по време на ремонта ще можем да постигнем едно по- хармонично, свежо и уютно местенце. Понякога малки трикове като огледало, пребоядисване в различен цвят или живо растение могат да променят изцяло енергията на дома тиТези хитринки в интериора на хола ще са от полза особенно ако хола ви е със северно изложение или е доста тъмна стая.

Светли неутрални тонове латекс за стените в хола

Избери светли и неутрални цветове, по-земни тонове за стените в отделните помещения. За да постигнем хармоничен Дзен дизайн на дома си, трябва да изберем цветове предизвикващи спокойствие, тишина и балансираност. Такива са пастелните нюанси на бяло, сиво, бежово, розово. Можеш и да не избираш най- светлите тонове, просто съобрази наситеността на цвета с големината на помещението. По-светлите цветове отразяват светлината и така стаята изглежда по- голяма, докато по- тъмните цветове създават повече уют, но създават усещане за по-малка стая.

Сатенен латекс за стените

Избери сатенен ефект на латекса за стените в хола. Тази визия на латекса не само се почиства и поддържа по-лесно, а и внася повече светлина в по-тъмни помещения. Сатенения латекс има много елегантна копринена визия за стените.

Мебелите в хола

За да се създаде едно уютно пространство е необходимо мебелите да са балансирано подредени в него, а не натрупани в едната страна. Дори едно пренареждане или смяна на цвета на дадена мебел може да внесе повече свежест и хармония.

Светлина и осветеност

Един важен аспект за хармонично пространство с положителна енергия е правилното разпределение на светлината. През деня не забравяй да вдихнеш щорите за да влезне естествена слънчева светлина. Изкуственото осветление трябва да е равномерно разпределено, без тъмно пространства в стаята

 

Добави живо растение в хола

Растенията са не само са красиви и пречистват въздуха, но внасят една непринудена свежест и хармония на дома

Все още не сте избрали цвят за стените ?

Вижте палитрата с цветове за латекс на Vivechrom Гърция

Цветно студио

Намери вдъхновение, съвети и палитра от цветове за следващото ти боядисване

Цветно студио

Намери вдъхновение, съвети и палитра от цветове за следващото ти боядисване

Галерия с цветни идеи

Каталог с цветове за боядисване

Съвети: Как да боядисаме сами... 

БЕЗПЛАТНА цветна консултация в нашите магазини