7 най- търсени цветове за спалня

Често избора на цвета на латекса за спалнята се оказва доста труден. Ето няколко цветни идеи от нас, които едновременно са модерни, доста практични и са най-предпочитаните и харесвани цветове за спални.

Тези цветови предложени са лесно приложими и лесно се комбинират с различни цветове на мебели и аксесоари. Доста често са предпочитани и от интериорните дизайнери.

Разгледай нашите предложения за цветове и избери комбинацията, която най ти допада за твоята спалня. Не забравяй, че когато дойдеш при нас за латекс, ние ще те консултираме за най-подходящ според осветеността и разположението на твоята спалня нюанс на цвета.

Цвят пудра- романтична нотка в спалнята

В тази цветна комбинация на два много близки цветове за латекс, са съчетани два нежни розовеещи нюанса на бялото. Много стилна и нежна комбинация, подходяща за по-тъмни спални.

Тези цветове добре се комбинират със светли или бели мебели.

Сив цвят за спалнята- модерна визия

Избора на сив цвят за стените на спалнята е много предпочитан и модерен. Този цвят лесно се съчетава с различни по стил и цвят мебели. Добър избор е, когато искате да се наблегне на цветни и пъстри завивки или аксесоари в спалнята.

Цвят за спалнята Пепел от рози

Цвят „пепел от рози“ е често предпочитан за романтични спални. Вечно модерен, класически цвят за спалнята.

Цвят за спалня- индиго

От скоро предпочитан цвят. Креативен и смел избор за хора, които предпочитат по-нестандартни цветове на латекса в спалнята. Този цвят се харесва и за тийнейджърски стаи/спални.

Все още не сте избрали цвят за стените ?

Вижте палитрата с цветове за латекс на Vivechrom Гърция

Цвят за спалня- слънчев и топъл

Предпочитан цвят за боядисване на по-затъмнени спални със северно изложение. Цвета визуално разширява спалнята. Също така за по-тъмни стаи подходщо е да се боядисат с латекс със сатенен ефект Neopal Easycare. Този ефект на боята отразява повече светлината.

Цвят за спалня- пясъчен, ванилия или екрю

Боядисването на спалнята в уютни неутрални цветове латекс е една от най-харесавани цветови палитри. Цвят крем, ванилия, мляко с какао и пясъчните нюанси са цветове, които засилват уюта в спалнята, успокояват очите и мислите, имат затоплящ ефект.

Цвят за спалня – кралско лилаво

За създаване на изискана и впечатляваща спалня е подходящ избора на лилав цвят на латекса. Може да направите фокусна точка в спалнята, като боядисате, само една стена в луксозен и разкошен кралски цвят.

Изберете наситен, опушен нюанс на лиловото за забележителен ефект.

На такава спалня подхождат мебели в черен или бял лак, и аксесоари, възглавнички със златни елементи

Тази цветна палитра се комбинира добре с памучни или ленени завивки и дебели килими. Подходяща настилка за такава спалня е ламинат или паркет с цвят на дъб и бели первази.

Супер миещ се латекс

Устойчив на активно миене

с препарат и гъба

Супер миещ се латекс

Устойчив на активно миене

с препарат и гъба

Цветно студио

Намери вдъхновение, съвети и палитра от цветове за следващото ти боядисване

Цветно студио

Намери вдъхновение, съвети и палитра от цветове за следващото ти боядисване

Комбинирайте латекса с акцент декоративна мазилка

Пясъчна перлена мазилка Sharki Loggia Италия

Декоративната перлена мазилка Sharki LOGGIA е с изключителен ефект на пясъчни дюни и сахара. Съчетава метален ефект на злато или сребро със ситен или едър ефект на пясък. 

Венецианска мазилка Marmorino Loggia Италия

Венецианска мазилка Marmorino е класическа италианска мазилка. Наподобява ефекта на естествен мрамор. Придава елегантна и изискана визия на дома, офиса или общите части.

Декоративна мазилка Montenapoleone Loggia Италия

Декоративната мазилка Montenapoleone пресъздава индустриален стил на стената. Сребърния ефект и перлите са подходящи за интериори с модерна визия: хотели, ресторанти, офиси и др.

Галерия с цветни идеи

Съвети: Как да боядисаме сами... 

БЕЗПЛАТНА цветна консултация в нашите магазини