Как да придадем луксозен вид на спалнята чрез цветовете на латекса

Създаването на луксозно и изискано пространство в спалнята, може да се постигне лесно, само чрез комбинирането на цветовете в интериора. Цветовете на стените в спалнята могат да са спокойни, дръзки или драматични сами избирате . Важно е тази цветове палитра от стените да бъде добре съчетана с цветовете от мебелите и пода, за да се постигне баланс и хармония.

Комбинирането на два или три основни цвята с подходящи мебели и текстури, може да постигнете луксозна визия на спалнята, без много усилия и средства.

Идея за спалня- драматична и екстравагантна визия на спалнята

Боядисайте едната стена в спалнята с тъмен и наситен цвят, той ще придаде дълбочина на спалнята и ще създаде мечтаната драматичност на визията в спалнята. Подходящи драматични цветове, внасящи лукс са наситения тюркоазен цвят, цвят патладжан или наситено червено-оранжев корал. Ето и нашия пример за цвят латекс на спалня

Такива драматични и наситени цветове се комбинират с класически мебели, текстурирани аксесоари и завеси в пастелни и меки тонове. Спалното бельо от мек памук е супер подходящ.

Идея за спалня- спокойна пастелна визия на спалнята

Пастелните нюанси на латекса внасят топлина,уют и спокойствие. Добро допълнение към тази визия са памучни одеала, повече възглавнички в меки тонове цветове, плетени аксесоари и топъл мек килим. Мебелите и леглото да в меки дървесни цветове

Идея за спалня- релаксираща и енергезираща визия на спалнята

Меки тонове бизки да природта като зелено, маслина са подходящи за спалня с релаксираща функция. Спокойни зелени цветове за стените създават спокойствие, креативност като енергизират и дават живот. За допълване на тази визия допълнете интериора с флорални мотиви в завесите или с декоративни възглавнички, естествен дъбов паркет и пухени завивки. Едно живо цвете ще е чудесен завършек на този дизайн

Все още не сте избрали цвят за стените ?

Вижте палитрата с цветове за латекс на Vivechrom Гърция

Цветно студио

Намери вдъхновение, съвети и палитра от цветове за следващото ти боядисване

Цветно студио

Намери вдъхновение, съвети и палитра от цветове за следващото ти боядисване

Комбинирайте латекса с акцент декоративна мазилка

Пясъчна перлена мазилка Sharki Loggia Италия

Декоративната перлена мазилка Sharki LOGGIA е с изключителен ефект на пясъчни дюни и сахара. Съчетава метален ефект на злато или сребро със ситен или едър ефект на пясък. 

Венецианска мазилка Marmorino Loggia Италия

Венецианска мазилка Marmorino е класическа италианска мазилка. Наподобява ефекта на естествен мрамор. Придава елегантна и изискана визия на дома, офиса или общите части.

Декоративна мазилка Montenapoleone Loggia Италия

Декоративната мазилка Montenapoleone пресъздава индустриален стил на стената. Сребърния ефект и перлите са подходящи за интериори с модерна визия: хотели, ресторанти, офиси и др.

Галерия с цветни идеи

Съвети: Как да боядисаме сами... 

БЕЗПЛАТНА цветна консултация в нашите магазини