Идеи за боядисване на хол в сив цвят латекс

Сивия цвят за боядисване с латекс е един от най-харесваните и предпочитани цветове. Този цвят е подходящ както за дома, така и за заведения, офис пространства, магазини и други интериори и фасади. Днес сивия цвят често е и дизайнерско вдъхновение и се избира като основен цвят за много апартаменти и къщи. Затова често наричат сивия цвят в интериора, новото бяло.

В интериора на дома, сивия цвят е много предпочитан за хола или всекидневната. Този цвят се избира като  допълващ към основната визия на дома, но често и като контарстна и фокусна точка за хола. Разгледай нашите идеи за боядисване на хола с латекс в любимия сив цвят. Избора на подходящия нюанс и наситеност е труден, вдъхнови се и избери своя стил. Ние ще и помогнем за правилния избор на цвета и вида латекс.  Със сигурност  можем да направим латекс в повече от 50 нюанса сиво

Тъмно сиви стени за хола/ всекидневната

Избора на много тъмен цвят латекс за стените на хола придава дълбочина и драматичност на помещението. Тъмния цвят създава чуството на пашкул и уют  вкъщи. В същото време създава изискана обстановка и изразява личността и характера. Избора на тъмен сив цвят за стените е подходящ фон, когато искате на наблегнете на светлия под, удобен диван или картини и снимки в светли рамки.

Създайте романтичен вид, като сдвоите топло сиво и меко бяло.

В тази визия е избрано мекия бял диван да се рамкира и подчертае от топли нюанси на сиви стени, в допълнение са антични аксесоари придаващи носталгична и романтична визия на този хол.

Боядисване на хол в два цвята

Комбинирането на сивия цвят за стените с друг контрастен цвят  е подходящ избор когато се търси по-различна и нестандартна визия за хола. Сивия цвят латекс за стените в хола, успешно се комбинира с цвят горчица, цвят патладжан, цвят люляк, бордо, капучино и разбира се тюркоаз.

Комбиниране на два нюанса сив цвят латекс в хола

За по-изчистен и минималистичен дизайн в хола може да комбинирате два нюанса на сивия цвят, които имат достатъчно контраст помежду си . Сивия цвят може да е в различни нюанси- на синьо, зелено, бежово или лилаво.

Комбиниране на сив цвят латекс  с акцента стена в декоративна италианска перлена мазилка.

Тази комбинация е често избирана и харесвана, защото декоративните мазилки са много по-достъпни от преди години.

Избора на латекс и декоративна мазилка за хола, внасят много луксозна, изискана и отличителна визия на хола. Декоравивна венецианска мазилка, перлена пясъчна мазилка, копринена мазила, травертин са ефекти и декорации за стени , които предват категоричен акцент в помещението.  Тази комбинация на латекс и декоративна мазилка е добър вариант когато се цели нестандартна визия на хола.

Сивия цвят латекс за хола е страхотен универсален неутрален цвят и модерна тенденция в интериорния дизайн. Този цвят е харесван както в приглушени тонове, така и в живи нюанси.

 Сивия цвят за стените в хола може да създаде както топло и уютно пространство, така и хладна и елегантна визия. Това може да се постигне както с различни нюанси от една палитра, така и с комбиниране на различни цветове за винтидж усещане.

 За много хора сивия цвят за стените във всекидневната може да изглежда странен избор, но различните нюанси могат да трансформират стаята по много различни начини.

Все още не сте избрали цвят за стените ?

Вижте палитрата с цветове за латекс на Vivechrom Гърция

Цветно студио

Намери вдъхновение, съвети и палитра от цветове за следващото ти боядисване

Цветно студио

Намери вдъхновение, съвети и палитра от цветове за следващото ти боядисване

Комбинирайте латекса с акцент декоративна мазилка

Пясъчна перлена мазилка Sharki Loggia Италия

Декоративната перлена мазилка Sharki LOGGIA е с изключителен ефект на пясъчни дюни и сахара. Съчетава метален ефект на злато или сребро със ситен или едър ефект на пясък. 

Венецианска мазилка Marmorino Loggia Италия

Венецианска мазилка Marmorino е класическа италианска мазилка. Наподобява ефекта на естествен мрамор. Придава елегантна и изискана визия на дома, офиса или общите части.

Декоративна мазилка Montenapoleone Loggia Италия

Декоративната мазилка Montenapoleone пресъздава индустриален стил на стената. Сребърния ефект и перлите са подходящи за интериори с модерна визия: хотели, ресторанти, офиси и др.

Галерия с цветни идеи

Съвети: Как да боядисаме сами... 

БЕЗПЛАТНА цветна консултация в нашите магазини